Een lening regelen kan lastig zijn, welke zaken kun je goed verzorgen om zeker te zijn van een krediet?

Je hebt een pand gelokaliseerd dat de spreekwoordelijke “diamant in de rough” is. De aankoopprijs is ongelooflijk redelijk en met de juiste updates en verbeteringen kan het pand worden omgedraaid voor een aanzienlijke winst. Dit klinkt allemaal geweldig, maar je realiseert je ineens – hoe kan ik het me veroorloven om het pand te kopen en op te knappen?

  • Voer een hard geld lening Dit is een fantastische optie als u snel geld nodig heeft om een grote vastgoedaankoop te sluiten.
  • Het is in uw eigen belang om een moment te nemen en te overwegen hoe u van plan bent om uw project te presenteren aan een harde geldschieter in Los Angeles, want er zijn bepaalde stappen die moeten worden genomen bij het aanvragen van een hard geld lening.

Tip 1 – Dien een gedetailleerde persoonlijke financiële verklaring in

Particuliere kredietverstrekkers in Los Angeles en elders in Californië zijn doorgaans niet zo bezorgd over uw schuld/inkomensverhouding als een traditionele bankkredietverstrekker. Toch is het nog steeds de moeite waard om de geldschieter te laten zien dat u volledig in staat bent om de geleende gelden terug te betalen. Controleer tijdens het opstellen van uw persoonlijke financiële verklaring uw kredietscore en kredietrapport om eventuele problemen of rode vlaggen op te merken. Bijvoorbeeld, als u een eerder faillissement, inbeslagname of andere slechte schulden heeft, zorg er dan voor dat u een samenvatting van wat er is gebeurd, de geleerde lessen, etc. toevoegt.

Tip 2 – Laat zien waarom je de lening exact nodig hebt!

Kredietverleners met hard geld zijn meer geneigd om een leningaanvraag goed te keuren van iemand die beschikt over daadwerkelijke ervaring in het investeren in onroerend goed, het repareren en het omdraaien van huizen, enz. Toch, als je geen ervaring hebt op dit gebied, maak je geen zorgen. Neem de tijd om uw professionele achtergrond en ervaring met andere zakelijke ondernemingen en projecten uit te leggen.