Er zijn verschillende dingen te bedenken om energie te besparen in het leger, wat kun je daar precies mee doen?

De meeste regeringen en bedrijven kijken naar alternatieve energiestrategieën om energie te produceren zonder gebruik te maken van fossiele brandstoffen, die allemaal proberen hun uitstoot van CO2 te beteugelen. Maar het zou je verbazen dat de meeste militairen ook alternatieve energiestrategieën gebruiken, en het is zinvol omdat een militair op zijn brandstof en voedsel voor zijn personeel beweegt. Iedereen die de militaire geschiedenis bestudeert, weet hoe kritisch dit is. Nog niet zo lang geleden heeft een technoloog mij geïnterviewd en gevraagd naar alternatieve energie-exploitaties voor oorlogsplanners. Laten we praten.

Waarom hebben militairen in heel de wereld energie nodig om te vechten?

De militairen van de wereld hebben energie nodig, het kost veel energie om een marine, leger of luchtmacht te runnen. Hint: Nucleaire Vliegdekschepen en onderzeeërs. Als deze alternatieve energie-innovaties tot bloei komen en kunnen concurreren met fossiele brandstoffen op kosten, zullen we veel meer van hen zien.

Denk na over de volgende zaken op het gebied van energieverbruik

Overweeg dat. zoals de radarsignatuur op een stealth vliegtuig, met een rookstapel die een storm oprookt op een groot schip. Op dit ogenblik, moeten wij realiseren dat de olieprijzen laag zijn en de fossiele brandstoffen heel wat energie hebben die in die kleine molecules wordt ingepakt, en dat is moeilijk om voor krachtige naverbranders te slaan. Als de olieprijzen weer stijgen, zal dat reden nummer 3 zijn.

Bio energie gebruiken in het leger kan natuurlijk een oplossing

Wat betreft biobrandstoffen zijn we ver weg, en de kosten zijn veel te hoog om te rechtvaardigen, maar wie weet neemt een of ander briljant genie in de toekomst een Nobelprijs mee naar huis voor het uitzoeken ervan, dat zou een spel-wisselaar zijn. Als het gaat om zonne-energie, nou ja, de prijzen zijn echt gedaald en de efficiëntie is echt gestegen. Dat samen met batterijprestaties — het verbeteren van duur, het verminderen van gewicht, het snellere herladen, en lagere algemene kosten toe te schrijven aan opgeschaalde productie