Welke Amerikaanse verzekeraars zijn er allemaal te vertrouwen en het beste aangeschreven? lees het direct in onze blog

Of u nu een werkgever bent die op zoek is naar een kortdurende arbeidsongeschiktheidsverzekering voor uw werknemers of een werknemer die zelfstandig probeert een polis voor uzelf te vinden, u moet weten waar u moet zoeken naar deze polissen en wat de kosten van een kortdurende arbeidsongeschiktheidsverzekering of inboedelverzekering zijn. Niet elke verzekeringsmaatschappij biedt een dergelijke dekking. Aangezien deze polissen niet in elke staat gelijkelijk zijn geregeld, is het vinden van een kortlopende dekking niet zo eenvoudig als het vinden van een polis voor uw auto of uw algemene gezondheid.

Welke Amerikaanse Verzekeringsmaatschappijen zijn te vertrouwen?

De lijst hieronder bevat de namen van enkele van de meest gewaardeerde aanbieders van kortlopende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. De lijst is niet exclusief en moet u niet ontmoedigen om verder te zoeken naar andere bedrijven. Deze bedrijven zijn echter financieel sterk, bieden talrijke mogelijkheden in hun verzekeringsproducten en hebben al een gevestigde reputatie als uitstekende en betrouwbare vervoerders.

Amerikaanse Internationale Groep (AIG)

AIG is actief in 130 landen en jurisdicties over de hele wereld. Een dergelijke omvang is geruststellend wanneer u betaalt voor een polis, omdat u weet dat ze kunnen en zullen betalen op de juiste manier ingediende claims. Als u in de Verenigde Staten woont en werkt, dan zal de keuze voor dit bedrijf u in de handen leggen van de grootste verzekeraar van het land, zowel op het gebied van commerciƫle als industriƫle verzekeringen. Naast het aanbieden van een arbeidsongeschiktheidsdekking op de korte termijn, biedt AIG ook een langdurige dekking voor ernstige invaliditeit.

Boston Mutual

Boston Mutual is een langlevend bedrijf dat al sinds 1891 bestaat. Als je een polis afsluit met een bedrijf dat al zo lang bestaat, kun je rekenen op hun betrouwbaarheid. Sommige van de meest gerespecteerde beoordelaars van verzekeringsmaatschappijen geloven in hun betrouwbaarheid. Standard & Poor’s, Moody’s en Fitch hebben allen Boston Mutual beoordeeld als een van de beste in de verzekeringsbranche in het algemeen. Zij bieden korte termijn ongevallen- en ziektekostenpolissen aan die u onafhankelijk van elkaar kunt toevoegen aan uw verzekeringsdekking.